1e dag in Valencia
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
13 September 2011 | Spanje, Valencia
We gingen met de Spaanse TGV en we waren rond 1 uur in Valencia, waar we direct maar de tickets naar Grenada hebben gekocht.
Vervolgens een wandeltocht door Valencia, waar het ongeveer 30 graden is. Iets dat dus niet echt lekker is als je een grote rugzak op je rug en een kleine voor hebt. Pffttt... zweten!
Enfin, na ons geinstalleerd te hebben in het hostel zijn we even door een paar straten gelopen op weg naar de Kathedraal. Ze houden hier trouwens nog echt SIESTA. Het gros van de winkels was namelijk ondertussen gesloten.
De Kathedraal van Valencia lijkt natuurlijk in het niets op de Segrada Familia, alhoewel het wel veel lichter qua bouw is dan de Kathedraal van Barcelona.
Enfin, straks lekker eten, morgen misschien naar het aquarium, naar visjes en dergelijke kijken.
13 September 2011 - 18:23
Familie Rijnen :
Hee reizigers,
Wat leuk om weer van elke dag een verslagje te kunnen lezen. Zo te lezen vermaken jullie je prima, zien jullie veel en is het lekker ontspannen (moet ook wel met die temperaturen - lekker hè Jelle!?!?) Geniet er van. Hier stormt het en is het alles behalve droog. Wij kijken erg uit naar een weekje Portugal. We zien jullie daar! Ate a vista!
Liefs Merel, Jeroen & Maaike -
13 September 2011 - 19:37
Riana:
Het is erg leuk om je verslag te lezen. En tja, Spanje is meestal wel warm, haha.
Geniet ervan! -
15 September 2011 - 15:46
Jelle:
@Familie Rijnen: Het is hier idd bloedheet, maar we overleven het wel hoor ;-)
Tot volgende week!